Digitális, ofszet íves címke:

Papír és műanyag alapon is gyártunk digitális és ofszet  címkét, tudunk átlátszót, poliésztert, akár fóliázott aranyozott címkét is. A címke nyomtatás széles spektrumát műveljük.

Íves kontúrvágó készülékünkkel, a kis példányszámú megrendeléseket is költséghatékonyan tudjuk teljesíteni. Koronazáró fólia felvitele után akár fehér akár fém felületek is felvihetőek a címkékre, a már meglévő nyomat fölé, ezáltal nagyon elegáns, minőségi hatás is elérhető pld. boros címke. Ugyanakkor a nagyobb példányszámú termék címkék sem jelentenek akadályt.

Elérhető boros és pálinkás címke nyomtatás akár kreatív öntapadóra, vagy  átlátszó fóliára is tudjuk nyomni, aranyozhatjuk, forma vághatjuk vagy akár műanyag alapú fóliából is készíthetjük

Természetesen méz címkét, lekvár címkét, vagy süteményes csomagolásra lezárócímkét is csinálunk.

Digitális latex alapú címke nyomtatás! Szélesformátumú nyomtatónkkal képesek vagyunk az ipari igényeknek is megfelelő laminált, jelölő címkék gyártására, szinte minden környezetbe.

Ez jelentheti géptermek jelölését, gépek információs vagy vészelhárító matricáit is akár, vagy egyéb kültéri jelölést is.